Anthropic, Yapay Zeka Uygulaması Claude'nin iOS Uygulamasını Tanıttı
Yazar: Editör 07.05.2024 149 0
Paylaş

Anthropic, yapay zeka dil modelleri için geliştirdiği iOS mobil uygulaması olan Claude'u tanıttı.

Anthropic, OpenAI'ın ChatGPT'sine benzer özelliklere sahip olan Claude yapay zeka dil modelleri için iOS mobil uygulamasını ve grup iş birliği için tasarlanmış yeni bir abonelik katmanını duyurdu. Uygulamanın tanıtımıyla birlikte, Claude daha önce sadece bir web sitesi ve API aracılığıyla kullanılabilen bir araçken, mobil platformda da kullanılabilecek.

Claude'un yeni mobil uygulaması, kullanıcılara fotoğraf yükleme ve analiz etme yeteneği sunuyor. Konuşma geçmişi mobil uygulama ve web sürümü arasında senkronize ediliyor, böylece kullanıcılar her iki platform arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabiliyorlar. Anthropic, yakın gelecekte Android kullanıcıları için bir uygulama yayınlama planlarını da duyurdu.

Anthropic'in mobil uygulamasının, sektörde mevcut olan rakiplerine göre biraz gecikmiş olabileceği düşünülebilir. Ancak Claude uygulaması, ücretsiz kullanıcılar ve Claude Pro aboneleri için ücretsiz olacak, böylece kullanıcılar yapay zeka modellerine daha geniş bir erişime sahip olacaklar. Ayrıca, yeni Claude Team planı da mobil uygulama üzerinden erişilebilecek.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın