Antutu testlerine göre en hızlı Android telefon değişti
Yazar: Editör 19.09.2019 721 0
Paylaş

Son dönemde çok fazla amiral gemisi telefon piyasaya sürüldüğü için performans testlerinde önemli bir değişim yaşanıyor. Android cihazlar için vazgeçilmezler arasına yer alan AnTuTu testinin lideri bir kez daha değişti.

Vivo Nex 3 kavisli yapısı ile oldukça çılgın bir ekrana sahip olmasının yanı sıra, performans söz konusu olduğunda da bir canavara dönüşüyor. Bu sayede Vivo’nun yeni amiral gemisi en hızlı Android telefon ünvanını elde etti.

Vivo NEX 3 AnTuTu testinin yeni lideri oldu

Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemciden güç alan ve 8 GB RAM’e ev sahipliği yapan NEX 3 5G modeli ile gerçekleştirilen AnTuTu 8 performans testinden, 497858 puan alındı. Bu şimdiye kadarki en yüksek AnTuTu puanı olma özelliğini taşırken, en yakın skor 492907 ile Asus ROG Phone 2‘ye ait.

Bu kapsamda Vivo’nun özellikle soğutma konusunda kendine has teknolojiler kullandığı ve işlemciyi yük altında serin tutmayı başardığı görülüyor. Tabi, kısa bir süre içerisinde başka bir telefonun 500 bini aşarak yeni bir rekora imza atması artık kaçınılmaz görünüyor.

Yüzde 99.6 ekran / kasa oranı ile adeta rakip tanımayan Vivo NEX 3 5G, 6.89 inç büyüklüğünde bir ekran ile geliyor. 2560×1080 piksel çözünürlük sunan Super AMOLED ekran, Vivo tarafından Waterfall FullView Display olarak adlandırılıyor.

Kaynak: https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın