Bitcoin ile konser bileti dönemi
Yazar: Editör 26.09.2018 1183 0
Paylaş

Her türde müzik ile uğraşan Sepya grubu, organizatör ve seyircilerden Bitcoin ile ödeme kabul edeceklerini resmi Twitter hesapları üzerinden duyurdu.

Kripto para piyasası her geçen gün genişlemeye ve yükselmeye devam ediyor. Eh haliyle ülkelerde bu dijital paralardan yararlanmak adına bazı yatırımlar da gerçekleştirebiliyor. Çünkü teknolojinin gelişmesiyle beraber artık paraların da ileride tarihe karışacağı öngörülüyor.

Ülkemizde Bitcoin kullanımı zaten vardı. Ancak artık eğlence dünyasında da kripto para kullanımı yaygınlaşacak gibi görünüyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ve her türde müzik ile uğraşan Sepya grubu, organizatör ve seyircilerden Bitcoin ile ödeme kabul edeceklerini resmi Twitter hesapları üzerinden duyurdu.

Sepya’nın Bitcoin ile ödeme kabul edeceğini açıklaması ile birlikte kripto paralar, ülkemizde de resmi olarak eğlence sektöründe de kullanılmaya başlanmış oldu. Bu anlamda farklı sektörlere de sıçrar mı Bitcoin bilmiyoruz ancak farklı ödeme seçeneklerinin de artık tüketicilere sunulmuş olması güzel bir gelişme.

Kaynak: https://www.mynet.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın