Dünyanın ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold Türkiye’de!
Yazar: Editör 14.10.2019 718 0
Paylaş

Dünyanın ilk katlanabilir telefonu olma özelliğine sahip Galaxy Fold Türkiye’ye geldi. Samsung Electronics’in Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, telefonun tanıtımını gerçekleştirildi. Lansmanda, ürünün teknik özelliklerini paylaşan Şirketin Türkiye Mobil Ürünlerden Sorumlu Strateji ve Ürün Pazarlama Direktörü Anıl Öztekin, gelen soruları yanıtladı.

Cihazın Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Cihazın fiyatı ne kadar olacak sorusuna cevap veren Öztekin, “Cihazın fiyatı ile ilgili maalesef bilgi veremiyorum. İthalat sürecinde sıkıntı yaşanmadığı taktirde Mayıs ayı gibi ön satışları gerçekleştireceğiz. Cihazın raflardaki yerini alması ise Haziran ayını bulacak. Cihazın satışı için bir yıla yakın bir süre var ve şimdiden fiyat açıklamak çok erken olur. Her ürün, ilk üretimi sırasında pahalı olur ve üretimi arttıkça fiyatı ucuzlar. Samsung Gold Fold da bu şekilde bir fiyat değişimine illaki uğrayacaktır. Fiyat konusunda bu şimdilik kadar bilgi vermem yeterlidir” dedi.

Cihazı satın alan kişilere ayrıca kampanyalar düzenleneceğini belirten Öztekin, “Cihaz zaten başlı başına son teknoloji ve premium özelliklerle donatıldı. Yine fiyat konusunda olduğu gibi, ürünü satın alan müşterilere yapılacak kampanyalardan da bahsedemiyorum maalesef. Çünkü satış zamanına kadar yeni kararlar alınabilir veya şimdiki planlamalarda değişikliğe gidilebilir. Ama günü söyleyebilirim; Samsung şirketi gündeminde, telefon içerisinde premium uygulamalar yüklemek ve kullanıcıların bu uygulamaları ücretsiz veya çok uygun fiyatlara kullanmasını sağlamak var” dedi.

Kaynak : https://www.teknogaste.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın