Google, Chrome'un 80 güncellemesiyle çevrimdışı içerik dizinleme hizmetini sunacak
Yazar: Editör 23.12.2019 696 0
Paylaş

Google’ın web tarayıcısı olan Chrome 80’in beta sürümünde web uygulamalarındaki dosyalara çevrim dışı olarak erişmenin önü açılıyor. Şu an beta aşamasında olan özelliğin kısa bir süre içinde son kullanıcılara da açılması bekleniyor.

Belirli web uygulamaları, çevrimdışı durumdayken de videoları ve diğer dosyaları erişilebilir hale getiriyor.

Google, Chrome 80’in betasını yayınlandı. Yeni sürümle beraber Content Indexing (İçerik Dizinleme) özelliği sunulacak. Bu özellikle beraber, gerçekten önemli olan fotoğrafları ya da dosyaları sayfaları tekrar dolaşmadan bulmaya imkan verecek

FTP indirmeleri için Chrome kullanma konusuna ise fazla bel bağlamayın. Google, artık kullanılmayan ve açıkçası pek de kullanılmayan bir dosya aktarım metoduna sahip. Ancak çok kısa bir süre içinde varsayılan olarak devre dışı bir biçimde gelecek.

Eski modda dosya transfer yöntemlerini kullanıyorsanız alternatif uygulamalara yönelmeniz gerekecek. Chrome 80 beta, şu anda Android, ChromeOS, Linux, macOS ve Windows kullanıcıları için indirilebilir durumda. Ancak son sürümünü kullanmak istiyorsanız, yeni güncellemenin birkaç hafta içinde kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://www.webtekno.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın