Google, Haritalar uygulamasına artırılmış gerçeklik özelliği Live View'ı ekledi
Yazar: Editör 17.07.2020 891 0
Paylaş

Google,Haritalar uygulamasına yeni kazandırdığı artırılmış gerçeklik özelliği Live View ile daha hassas kalibrasyon desteğine sahip olacak.

Google, üzerinde çalıştığı yeni özelliği Live View ile haritalar uygulamasında çok daha hassas konum verilerine sahip olacak. Bu özellikle birlikte haritalardaki GPS konum bilgilerindeki kalibrasyon sıkıntıları tarihe karışacak.

Amerika merkezli teknoloji şirketi Google, birçok uygulaması ile internet ve teknoloji ekosisteminin öncüsü durumunda. En fazla kullanılan uygulamalarından biri olan Haritalar uygulaması ile özellikle mobil kullanıcıların vazgeçilmezi. Navigasyon desteği sayesinde ulaşımı çok kolaylaştıran uygulama, geliştirilen yeni özelliği Live View ile artık çok daha hassas konum bilgisi ve yönlendirmeye sahip olacak. Özellik telefon kamerasıyla kullanılabilecek,ayrıca belirtmemiz gereken diğer bir konu ise özelliğin kullanılabilmesi için akıllı telefonunuzun ARCore desteğine sahip olması gerekiyor.Haritalar uygulamasına eklenen bu son özellikle birlikte arabanın park edildiği yerin unutulması, aradığınız mekana daha rahat ulaşmak gibi sorunlar tarihe karışarak daha konforlu bir kullanıma sahip olacağımızı söyleyebiliriz.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın