Google, Mesajlar uygulamasına çok istenen özelliği eklemek üzere çalışıyor
Yazar: Editör 06.03.2020 718 0
Paylaş

Google, birçok sağladığı servis ile günlük hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu servislerden birisi de anlık mesajlaşma uygulaması olan "Mesajlar"

Sosyal medya ve iletişimin kullanıcılar arasında artmasıyla birlikte teknoloji devleri de bu alana yatırım hızlandırdılar. WhatsApp ve Telegram bu alanda söz sahibi firmalardan Apple ve Google kendi servisleri ile birlikte kullanıcı çekebilmek için çalışmalarına devam ediyorlar. Apple mesajlaşma hizmetleri için "iMessage" , Google'ın ise "Mesajlar" isimli anlık mesajlaşma uygulamalarını kullandırıyor. iMessage yalnızca Apple kullanıcıları arasında kullanılabilirken, Google'ın Mesajlar uygulaması ise tüm kullanıcılar arasında kullanılabilir durumda.

Google, Mesajlar uygulamasının beta sürümünü güncelledi. Bu gelişmenin ardından ise geliştiricilerin bu betayı incelemesinin ardındansa yeni bir özellik ortaya çıkmış oldu. iMessage'da da kullanılan gönderilen ileti üzerinden açılan pencerenin Google Mesajlar'da da açılarak iletinin beğenilmesi gibi simgelerle ifadeler gönderilebilecek. Üzerinde çalışılan bu geliştirmenin ise ne zaman kullanıma açılacağı bilinmiyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın