Kripto para borsa devi Binance ile Akbank işbirliğine gitti!
Yazar: Editör 02.03.2020 1104 0
Paylaş

Akbank, Popüler kripto para borsa devi Binance ile entegre olan dünyanın ilk bankası oldu.

Bir dönemin popüler yatırım aracı Kripto paralar şuan için popüleritesini yitirmiş olsada dünyanın önde gelen finans kurumları, kripto paraları hala ciddi bir yatırım aracı olarak görüyorlar. Amerika merkezli kripto para borsa şirketi Binance, Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Akbank ile anlaşmaya vardı.

Yapılan anlaşma çerçevsinde Türkiye’deki kripto para yatırımcılarının uzun süredir beklediği TL bazında havale ve EFT işlemleri de gerçekleştirilebilecek.

Kripto para yatırımcıları Türkiye'de bu işlemi gerçekleştiremiyor, yurtdışında yer alan borsalarda TL'yi farklı kurlara çevirerek işlem yapıyorlardı. Akbank ise bu konuda Ripple'dan sonra Binance ile de işbirliğine gitmiş oldu. Artık Binance kullanıcıları bundan sonra Türkiye Akbank ile işlem yapabilecekler.

Binance'in resmi sayfasında yer alan aşağıdaki açıklamanın tümüne ulaşmak için tıklayın

Değerli Binance Kullanıcıları,

Binance, Akbank ile anlaştı ve TRY yatırma ve çekme işlemlerini başlatıyor. Kullanıcılar artık Akbank üzerinden Binance hesaplarına TRY yatırabilirler. Binance' in entegre ettiği ilk banka kanalını sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz!

Binance hesabınıza TRY yatırdıktan sonra, doğrudan TRY işlem çiftlerinde kripto alım satımı yapabileceksiniz. Kullanıcılar ayrıca tek tıklamayla alım/satım servisini kullanabilirler.

Şu andaki TRY İşlem Çiftleri: BTC/TRY, BNB/TRY, BUSD/TRY, XRP/TRY, ETH/TRY, USDT/TRY

0 İşlem Ücreti: 2 hafta boyunca TRY işlem çiftlerinde 0 işlem ücreti ile kripto alın!

Ücretsiz Para Çekme: TRY para çekme 2 hafta ücretsiz ve 2 hafta sonra sadece 2,50 TRY!

TRY Banka Transferleri için Şartlar ve Koşullar’ ı buradan okuyabilirsiniz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!

Binance Ekibi

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın