LinkedIn, Premium Sayfalarına Yapay Zeka Altyapısında Araçlar Geliştiriyor
Yazar: Editör 19.04.2024 103 0
Paylaş

LinkedIn, gelirlerini artırmak için yapay zekâ içerik üretimi özelliği de sunduğu premium şirket sayfaları üzerinde çalışıyor.

Sosyal medya platformlarındaki algoritma değişimleri ve hızla yayılan yanlış bilgilerin yarattığı karmaşadan uzaklaşmayı hedefleyen LinkedIn, gelirlerini artırmak için Premium şirket sayfaları üzerinde çalışmalara başladı. Premium aboneliği bulunan şirketler, sayfalarını daha etkili bir şekilde yönetmek için yapay zekâ araçlarından da faydalanabilecekler. Böylelikle, sayfalarında tutarlı ve profesyonel bir ton kullanmak daha kolay hale gelecek.

LinkedIn, Premium şirket sayfaları ile özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeleri hedefliyor. Sosyal medya uzmanı çalıştıramayan veya maliyetlerini düşürmek isteyen firmalar, içeriklerini LinkedIn'in yapay zekâ aracı ile oluşturabilecekler. Bu sayede, içerik üretme süreci kolaylaşacak ve şirketler tutarlı bir dil kullanarak daha profesyonel bir imaj çizebilecekler.

LinkedIn'in politika değişiklikleriyle birlikte platformunu sadece profesyonellerin buluştuğu bir yer olmaktan çıkararak şirketlerin pazarlama faaliyetlerine odaklanan bir kaynak haline gelmeyi amaçladığı görülüyor. Ancak, yapay zekâ ile üretilen içeriklerin yeterliliği ve olası maliyetleri konusunda bazı endişeler bulunuyor. Bu yeni özellik, sessiz sedasız duyurulmuş olsa da kullanıcılar arasında dikkat çekecek potansiyele sahip gibi görünüyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın