Microsoft'un yeni uygulaması telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtacak
Yazar: Editör 15.08.2018 979 0
Paylaş

Microsoft yeni geliştirdiği "Your Phone" uygulaması ile telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtmanızı sağlayacak. Kullanıma sunulan uygulama ile telefonda yaptığınız her şeyi bilgisayarınızdan da yapabileceksiniz.

Uygulama ilk olarak geçtiğimiz aylarda yapılan Build Developer konferansında duyurulmuştu. Windows 10'un özellikleri arasında yer alan uygulama duyulduğu anda ilgileri üzerine toplamıştı. Zira tüm özellikleri verilmediği gibi çıkış tarihi de belirtilmemişti.

Microsoftun yeni uygulaması telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtacak

Your Phone uygulaması ile akıllı telefonunuz Windows 10 bilgisayarlar ile bağlantı kurabilecek. Bu sayede normalde telefonunuza gelen bildirimler bilgisayarınıza da gelecek. Bu da telefona özel olan her şeyi bilgisayarınızdan da yapabileceğiniz anlamına geliyor. İlerleyen dönemde uygulamaya SMS atma özelliğinin gelmesi beklenilenler arasında. Şimdilik az özelliğe sahip olan uygulama zaman içinde özellik yelpazesini genişletecektir. Fakat bir konuya dikkat çekmekte yarar var, uygulamanın bilgisayarınızla uyumlu olabilmesi için, Windows 10'un son sürümünü kullanıyor olmanız gerek.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın