Peak Games'in reklamı büyük ilgi gördü
Yazar: Editör 19.02.2019 882 0
Paylaş

2017 sonunda oyunlarının bir bölümünü Zynga’ya 100 milyon dolara satarak adından söz ettiren Peak Games yeni bir hamle ile Türkiye’nin gündeminde. Bugün saat 21:30’da Türkiye’de 41 kanalda aynı anda videosunu yayınlatan Peak Games teknoloji dünyasının göğsünü kabarttı. Televizyonların hacklendiğini düşündüren Peak Games ekip arkadaşları aradığı videosunu paylaştı.

Ekip arkadaşları aradığını paylaşan Peak Games’in buradan iş ilanlarını bulabilirsiniz. Peak Games videonun Medina Turgul DDB tarafından hazırlandığını da ekleyelim. Reklam filmi için düzenlene basın toplantısında paylaşılan bilgilere göre Peak Games, 193 ülkede toplamda 300 milyon kullanıcıya ulaştı.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu video bir reklam veya tanıtım değil, şirketin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış bir iş ilanı. İş ilanı ile ilgili herhangi bir katılım sınırı veya kaç kişinin işe alınacağı ile ilgili belli bir kontenjan olmadığını da ekleyelim. Peak Games’e iş başvurusunda bulunan adaylarda herhangi bir üniversiteden mezun olma şartının aranmadığınıda belirtelim.

“Ekibimize 100 kişi de katabiliriz 500 kişi de”

İş ilanı sayesinde Peak Games bünyesinde tam zamanlı olarak çalışabilecek ve şirketin hayallerine ortak olabilecek adaylara ulaşılabilmesi planlanıyor. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Peak Strateji Direktörü Ömer İnönü, Peak Games ile aynı hedefe koşacak, gerçek anlamıyla etki yaratacak işler yapmayı önemseyen herkesi aradıklarını belirtirken ekiplerine 100 kişi de, 500 kişi de katabileceklerini de sözlerine ekledi.

Şu an için 100 kişilik bir ekibe sahip olan Peak Games’in hedefi ise ekibini 200 kişiye çıkartmak. Şu an iki oyuna sahip olan Peak Games’i ilerleyen dönemlerde yeni oyunlar üzerinde çalışmaya başlayacağını da ekleyelim. Son olarak 41 kanalda aynı anda yayınlanan reklamın ardından Google’da 500 binden fazla Peak Games araması yapıldığını da aktaralım. Peak Games’in paylaşımından bir bölümünü aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak : https://webrazzi.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın