PlayStation Plus Ağustos'a özel ücretsiz oyunlar belli oldu!
Yazar: Editör 01.08.2019 821 0
Paylaş

PlayStation Plus üyeleri Ağustos ayında oldukça mutlu olacak gibi görünüyor. PlayStation sahiplerine her ay ücretsiz oyunların sunulduğu ve özel fırsatların sağlandığı PS Plus Ağustos ayında iki önemli yapımı abonelerine sunacak.

Son dönemde listede sadece PlayStation 4 yer alıyor. Bunun nedeni Playstation 3 ve Playstation Vita sahipleri için ücretsiz oyun döneminin Mart ayı itibariyle sona erdirilmiş olması. Bu nedenle artık her ay iki oyun ücretsiz hale geliyor.

PlayStation Türkiye’nin resmi Twitter hesabından yapılan duyuru ile Wipeout Omega Collection ve Sniper Elite 4‘ün Ağustos ayında ücretsiz olacağı belirtildi. Özellikle Sniper Elite 4’ün ücretsiz hale gelmesi oyuncuları oldukça mutlu etti.

Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve taktiksel keskin nişancı oyunu Sniper Elite’in dördüncü versiyonu olan Sniper Elite 4, 14 Şubat 2017 tarihinde oyuncular ile buluştu. Oyun; Windows, PlayStation 4 ve Xbox One’da yer alıyor.

Fütüristik yarış oyunu Wipeout Omega Collection ise Haziran 2017’de PS 4 oyuncuları ile buluştu. XDev, Clever Beans ve EPOS Game Studios tarafından geliştirilen oyun, Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlandı.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın