Samsara Luggage, Geliştirdiği akıllı valizi ile iOT teknolojisinde bu alanda öncü oldu
Yazar: Editör 18.01.2020 867 0
Paylaş

iOT üzerine çalışmalarını sürdüren İsrail merkezli akıllı bavul üreticisi Samsara Luggage, dünyanın ilk Wi-Fi Hotspot teknolojisine sahip olan akıllı teknoloji bavulunu tanıttı. Bavulda yer alan Wi-Fi Hotspot teknolojisiyle birlikte turistler, dünyanın her yerinden internete erişebilecekler.

Bir çok dev firma, CES gibi büyük teknoloji fuarlarında yeni ürünlerini tanıtıyor. Bu şirketlerden biri olan Samsara Luggage ise pek de alışılagelmedik bir eşyayla teknolojiyi harmanlayarak Wi-Fi Hotspot özelliği olan yeni nesil akıllı valizlerini tanıttı.

Akıllı valizlerini ön siparişe de açan Samsara, böylece dünyanın ilk internet teknolojisine sahip akıllı valiz üreticisi konumuna gelmiş oldu. Valizde bulunan belki de en önemli nitelik olan Wi-Fi Hotspot, seyahat tutkunlarının en büyük sorunlarından birine çare olacak gibi görünüyor. Bununla beraber valizde USB-C portu, GPS ve Bluetooth 5.1 destekli IoT takip sistemi de yer almakta.

Samsara, seyahatlerinde internet kullanmak isteyen kullanıcılar için de abonelik sistemi sunuyor:

Şirketin seri üretimine başladığı bu valizler, tüketicilere akıllı valizleri için en doğru konum verilerini sunması için IoT (Nesnelerin İnterneti) takip sistemini kullanıyor. Bununla beraber valizde bulunan diğer bir özellikse cep telefonu gibi mobil eşyaları bağlayıp şarj edebileceğiniz kablosuz şarj ünitesi. Valizlerin Hotspot’suz versiyonu 199 dolar (1.173 TL) ve Hotspot internet teknolojisine sahip versiyonuysa 279 dolar (1.675 TL) ön sipariş fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

Samsara Luggage CEO’su Atara Dzikowski, yeni nesil akıllı valizlerini böylesine rekabetçi bir fiyatla sunabilmekten ötürü çok mutlu olduğunu söylüyor. Tabii ki bu fiyatlarda Samsara’nın kısa süre önce Wi-Fi Hotspot özelliğini kullanabilmek için Monogoto ile kurmuş olduğu ortaklık da etkin bir rol oynuyor. Bu ortaklık sayesinde müşteriler, isteğe bağlı şekilde Monogoto’ya abone olarak seyahatleri boyunca güvenli bir Wi-Fi Hotspot’a erişebilecekler.

Kaynak : https://www.webtekno.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın