Samsung Galaxy Watch yolda
Yazar: Editör 20.07.2018 1048 0
Paylaş
Samsung’un uzun bir süredir beklenilen yeni akıllı saati Gear S4‘ü, Galaxy Watch adı altında satışa sunacağını daha önce sizlere duyurmuştuk. Galaxy Watch hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, işletim sistemi netleşti.

Samsung Gear S4 farklı bir isimle gelecek! Samsung Gear S4 farklı bir isimle gelecek!

Samsung Gear S4 ile akıllı saat pazarına tekrar giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin akıllı saati Gear S4 özellikleri hakında yeni detaylar sızdırılmaya devam ediyor.
Kötü habere geçmeden önce Samsung Galaxy Watch akıllı saatin, Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandığını bilmenizi isteriz. FCC’nin yayınladığı küçük tasarım şeması, akıllı saatin bazı detaylarını ortaya çıkarıyor.

Galaxy Watch, Tizen 4.0 ile gelecek!

Akıllı saatin ekranı 30.2 mm, yani 1.19 inç büyüklüğünde ve saatin gövdesi 51,2 x 43,4 mm boyutlarında. Ürünle birlikte verilen şarj cihazı, bir metre uzunluğundaki USB kablosu üzerinden kablosuz adaptöre 700 mA güç sağlıyor.

Wi-Fi b/g/n ( 2.4GHz ) ve Bluetooth 4.2 LE bağlantılarına sahip olan saatin, LTE bağlantısı sunan bir modeli daha bulunacak. Ortaya çıkan son raporlar, sadece cihazın isminin değiştiğini, Galaxy adının fark oluşturmayacağını gösteriyor.
Zira, cihazın Galaxy Watch adını alması ile birlikte, Android Wear işletim sistemi ile gelir mi? sorunu yeniden gündeme gelmişti. Ancak, ortaya çıkan raporlar ile akıllı saatin, Tizen 4.0 ile çalıştığı bir kez daha doğrulandı.

Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler! Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

Samsung Galaxy Note 9 için şimdiden geri sayıma geçmiş durumdayız. Samsung Galaxy Note 9 özellikleri ne olacak? Samsung Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak?

İşte tüm bilinenler!

Beklentiler akıllı saatin, 9 Ağustos tarihinde Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtılacağı yönünde. Samsung’un bir hafta sonra ön sipariş almaya başlaması ve en geç iki hafta içerisinde saatlerin teslimatına başlaması bekleniyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın