Skoda Vision RS ortaya çıktı
Yazar: Editör 28.09.2018 1067 0
Paylaş

Skoda yeni nesil otomobilleri ile sürücülerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte şirket yetkilileri tarafından Skoda Vision RS modeline ait olan teaser görüntüleri gün yüzüne çıkartıldı.

Skoda Vision RS tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor!

Henüz konspet aşamasında olan plug-in hibrit motorlu Skoda Vision RS tasarımı ve özellikleriyle görenleri tabiri caizse kendine hayran bıraktırıyor.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Paris Otomobil Fuarı‘nda ilk defa görücü karşısına çıkacak olan Vision RS için Skoda, bazı teaser görüntülerini otomobil meraklıları ile paylaştı.

Ayrıca yaşanılan bu gelişme ile birlikte yeni hatchback otomobilin teknik özellikleri ile ilgili bazı önemli detaylarda ortaya çıktı.

Yeni Vision RS‘in WW Grubu’na ait olan 1.5 litrelik benzinli TSI motoru ve elektrik motoru ile kombine halde çalışacağı belirtiliyor. Toplamda iki farklı motor ile gelecek olan aracın 244 beygir gücüne sahip olduğunu da görmekteyiz.

244 beygir gücündeki çift motor sayesinde yeni Vision RS‘in, 0’dan saatte 100 kilometre hıza çıkış süresi ise 7.1 saniye olarak açıklandı.

13 kW-saatlik bir lityum-iyon batarya paketine sahip olan yeni Skoda modeli, 70 km boyunca sadece elektrikli olarak yol aldığı da yetkililer tarafından ayrıca belirtildi.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın