Top Employers Institute SAP Türkiye'yi "En İyi İşveren" olarak seçti
Yazar: Editör 18.03.2019 914 0
Paylaş

SAP Türkiye, İnsan Kaynakları stratejisi ve uygulama süreçlerindeki çalışmalarıyla Top Employers Institute tarafından 4'üncü kez “En İyi İşveren” sertifikası ile ödüllendirildi.

Her yıl uluslararası çapta düzenlediği araştırmayla uçtan uca yetenek yönetimi süreçlerini başarıyla yürüten, çalışanları için keyifli bir çalışma ortamı ve yaratıcılığın, dinamizmin, çeşitliliğin önemli olduğu bir şirket kültürü oluşturan işverenleri belirleyen Top Employer Institute, bu yıl üst üste dördüncü kez SAP Türkiye’yi “En İyi İşveren” sertifikasına layık gördü.

SAP Türkiye coğrafi konumu itibariyle Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Orta Doğu’nun da ayrı ayrı En İyi İşvereni sertifikalarını kazandı. Uluslararası alanda ise SAP, aralarında Türkiye’nin de olduğu 24 ülkede ve 4 bölgede “En İyi İşveren” sertifikasını alarak, İnsan Kaynakları uygulamalarında dünya liderliği konumu pekiştirdi. SAP, Global Top Employers 2019 Sertifikasını almaya hak kazanan 14 kurulış arasında yer aldı.

SAP Türkiye İnsan Kaynakları süreçleri Top Employers Institude tarafından 600 farklı uygulamaya dokunan 10 ana başlıkta toplanan 100 soru ile değerlendirildi. Değerlendirmeye tabi ana başlıkları Yetenek Yönetimi Stratejisi, İşgücü Planlama, İşe Alım, Oryantasyon, Öğrenme ve Gelişim, Performans Yönetimi, Liderlik Gelişimi, Kariyer Yönetimi ve Yedekleme, Ücretlendirme ve Ek Yararlar ve Şirket Kültürü oluşturuyor.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın