WhatsApp, Android Sürümüne Çıkartma Özelliği Getiriyor
Yazar: Editör 07.03.2024 151 0
Paylaş

WhatsApp'ın iOS platformu için geçtiğimiz aylarda yayınladığı çıkartma oluşturma aracı, şimdi Android kullanıcıları için de göründü. Ancak özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği henüz belirsiz.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, iOS kullanıcıları için önemli bir güncelleme yayınladı. Şirket, çıkartma oluşturma aracını kullanıma sundu, böylece WhatsApp kullanıcıları üçüncü taraf uygulamalara olan ihtiyaçlarını ortadan kaldırdı.

Şimdi ise yeni bir gelişme var. WhatsApp geliştiricileri, bu özelliği 2.24.6.5 kodlu Android beta sürümüyle kullanıcılara sunmaya başladılar. Bu da demek oluyor ki, iOS platformundan sonra Android kullanıcıları da WhatsApp'ın çıkartma oluşturma aracına kavuşacaklar.

WhatsApp, Android kullanıcıları için çıkartma oluşturma aracıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Ancak ekran görüntüsüne bakıldığında, özelliğin iOS platformundaki çıkartma aracıyla benzer özelliklere sahip olacağı görülüyor. Peki WhatsApp'ın iOS sürümündeki çıkartma oluşturma aracı neler sunuyordu?

Çıkartma oluşturma aracı, yalnızca iOS 17 ve üstü sürümlerinde kullanılabiliyor. iPhone kullanıcıları, bu yeni özellikle uygulama içinde çıkartma oluşturabilecekler. Oluşturulan çıkartmaları kişiselleştirmek ve paylaşmak da mümkün olacak. Ayrıca yazı ekleme, çizim yapma, diğer çıkartmalarla birleştirme gibi düzenleme seçeneklerine de sahip olacaklar.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın