Whatsapp'ın "Karanlık Mod" özelliği Android ve iOS kullanıcılarına açıldı
Yazar: Editör 05.03.2020 738 0
Paylaş

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın uzun zamandır beklenen Karanlık Mod özelliği Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma sunuldu.

İndirme sayıları ve kullanımıyla milyarlarca insan tarafından kullanılan whatspp'ın uzun zamandır beklenen ‘Karanlık Mod’ özelliği sonunda kullanıma sunuldu. Karanlık mod özelliğini kullanabilmek için ise ilk yapılması gereken Android ve iOS kullanıcılarının uygulamanın son sürümünü güncellemesi gerekiyor.

Android ve iOS işletim sistemlerinde Whatsapp'ın karanlık modu isteğe bağlı aktif edilebiliyor. Bu özellik AMOLED ekranlı telefonlar için çok daha az enerji harcanmasını sağlarken koyu arayüzü neticesinde gözü yormadan mesajlaşmayı kolay hale getiriyor.

Anroid işletim sisteminde Whatsapp karanlık modu nasıl aktif edilir?

Android işletim sistemine sahip telefonlarda belirttiğimiz gibi öncelikle uygulamanın son versiyonuna güncellenmesi gerekiyor. Sonra ise whatsapp ayarlar menüsünden sohbetler altından tema seçeneğini koyu olarak seçerek karanlık mod kullanımını aktif edebilirsiniz.

iOS işletim sisteminde Whatsapp karanlık modu nasıl aktif edilir?

Android işletim sistemine sahip telefonlarda Whatsapp ayarlarından ekran ve parlaklık sekmesindeki Koyu seçeneği ile karanlık mod kullanımını aktif edebilirsiniz.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın