"Yeni Nesil Akbank" programı kapsamında Akbank mobil uygulaması yenilendi
Yazar: Editör 02.10.2019 789 0
Paylaş

Yenilenen Akbank Mobil, müşterilerine bütünsel ve yepyeni bir mobil bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Akbank, müşterilerine geleceğin bankacılık deneyimini yaşatmak üzere başlattığı ‘’Yeni Nesil Akbank’’ programı kapsamında, mobil bankacılık uygulamasını da yeniden tasarladı.Bankanın tasarımda ana felsefesi tüm kanallarında müşterisine ortak bir deneyim sunmak. Yenilenen Akbank Mobil de akıllı bankacılık sistemleri kullanarak sade ve kolay süreçlerle müşterilerine bütünsel ve yepyeni bir mobil bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyor.

“Mobil bankacılıkta yeni bir dönemi başlatıyoruz”

Teknolojinin tüm sektörlerde çok büyük bir değişim fırsatı yarattığına dikkat çeken Akbank Genel Müdür’ü Hakan Binbaşgil, “Müşteri ihtiyaçları ve kullanım alışkanlıkları da hızlı bir dönüşümden geçiyor. ‘’Yeni Nesil Akbank’’ programı kapsamında şubelerimiz ile başlattığımız dönüşüm bugün müşterilerimizle temas ettiğimiz tüm noktalara yayılıyor. Dönüşümü, sadece şubeleri ya da mobil bankacılığı değil bankanın bütününü kapsayan bütünsel bir bakışla ele alıyoruz. Çağrı Merkezi ve ATM’lerimizde de aynı dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Diyalog Bankacılığı, Chatbot gibi teknolojilere yatırımımız da devam ediyor.” dedi.

“Müşterilerimize her temas noktasında bütünsel ve tutarlı bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz.”

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce de, Akbank olarak deneyim tasarımının arkasına yerleştirdikleri akıl ile müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunduklarını söyledi. “Müşterilerimiz Akbank Mobil’e giriş yaptıklarında artık yepyeni bir iletişim alanı görecekler. Bu alanda müşterilerimiz için finansal hayatlarına dair akıllı ipuçları üretiyoruz. Aylık, haftalık nakit akış özetleri, ücret iade bilgileri, nakit akışı öngörüsü ve kredi kartı harcama analizleri ile müşterilerimize günlük hayatlarında araştırmak için vakit harcayacakları sonuçları akıllı ipuçları olarak sunuyoruz. Büyük veri, onu işleyip anlam üretince gerçek ifadesini buluyor. İşte Akbank Mobil’deki bu kişiye özgü yeni alanda müşterilerimize, kendi büyük verilerini anlamlı bir şekilde sunuyoruz. Yeni Akbank Mobil ile müşterilerimiz için kişiye özel teklif ve çözümler sunabiliyoruz. Tüm bunlar, Akbank Mobil’in yeni yolculuğunun ilk adımı. Önümüzdeki dönemde de yepyeni özellikler ve daha da iyileştireceğimiz müşteri deneyimi ile tüm dünyada örnek gösterilen bir mobil uygulama olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak : https://digitalage.com.tr

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın