YouTube, Music'in Web Sürümüne İndirme Özelliği Getirdi
Yazar: Editör 28.02.2024 119 0
Paylaş

YouTube Music'in web uygulamasına indirme seçeneği geldiğinde, kullanıcılar artık internet bağlantısı olmadığı zamanlarda bile müzik dinleyebilecekler.

Google, ABD merkezli teknoloji devi olarak, YouTube Music kullanıcılarına yönelik önemli bir adım attı. Şirket, YouTube Music'in web uygulaması için yeni bir özellik sunarak kullanıcı deneyimini geliştirdi. Bu yeni özellik, henüz dağıtım aşamasında olup, bilgisayarın internete bağlı olmasa bile müzik dinlemeyi mümkün kılacak.

Mobil uygulamalarda olduğu gibi, YouTube Music ve benzeri platformlar zaten indirme seçeneği sunuyorlar. Bu sayede kullanıcılar, internet bağlantısı olmadan da müzik dinleme keyfini yaşayabiliyorlar. Yeni eklenen özellik, YouTube Music'in web uygulamasında da bu imkanı sağlayacak. Kullanıcılar, internet bağlantısı olan bir ortamda istedikleri müziği indirerek, daha sonra internete ihtiyaç duymadan dinleyebilecekler.

YouTube Music kullanıcıları, kolaylıkla bir albümü veya tek tek müzikleri bilgisayarlarına indirebilecekler. İndirme işlemi oldukça basit olacak; kullanıcılar sadece indirme butonuna dokunarak süreci başlatacaklar. İndirme tamamlandığında, uygulama sol alt köşede bir bildirimle kullanıcıyı bilgilendirecek. İndirilen albüm ve şarkılar, kütüphanede özel bir bölüm olan "İndirilenler" sekmesine eklenecek.

YouTube Music'in web uygulamasına eklenen bu indirme özelliği şu anda dağıtım aşamasında. Bazı kullanıcılar bu yeni özelliği zaten kullanmaya başladılar, ancak dağıtımın tam olarak ne zaman tamamlanacağı belirsiz. Ancak, kullanıcılar zamanla bu özelliği kullanmaya başlayacaklar ve müzik dinleme deneyimlerini daha da geliştirebilecekler.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın