Android 10 ile Gmail'e karanlık mod özelliği geldi
Yazar: Editör 12.09.2019 727 0
Paylaş

Android 10 kısa süre önce akıllı telefonlara giriş yaptı. İlk olarak Google’ın Pixel ailesinde yer bulan işletim sistemi ilerleyen günlerde kademeli olarak diğer Android cihazlarda da kullanılacak. Android 10’un yayınlanmasıyla birlikte mobil uygulamalar da yeni özelliklere kavuştu. Gmail karanlık mod müjdesi de bu dönemde verildi.

Google, nihayet Gmail uygulaması için, Android 10’un piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra sistem genelindeki karanlık modu kullanıma sundu. Şirket bu sürüme uyumlu uygulamaları daha önce sunmayı ve dönüştürmeyi amaçlıyordu. Ancak, 3 Eylül’de piyasaya sürülen Android 10’a karşılık, Gmail karanlık mod güncellemesi anca bir hafta sonra gelebildi.

Gmail’in son sürümüne göre, uygulamanın arka planını tam anlamıyla karartan bir mod söz konusu. Bir kesim koyu beyaz metnin gözleri yorduğunu düşünebilir ancak yine de karanlık modu seviyorsanız bu yeni koyu renge kolayca alışacaksınız.

Şu an piyasaya sürülen karanlık mod yalnızca Android 10 için kullanılabilir durumda olduğunu belirtelim. Android’in en yeni sürümüne sahip kullanıcılar, Gmail’de bu özelliğe kavuşacak. Tabii bu durum şimdilik yalnızca Pixel sahiplerini ilgilendiriyor. Ancak, ilerleyen zamanda Android 10’lu akıllı telefon sayısı artacak. Gmail karanlık mod birçok Android kullanıcısının beğenisine sunulacak.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın