Apsiyon, Yapay Zeka Destekli Sohbet Robotları ADA ve ASYA'yı Kullanıma Açtı
Yazar: Editör 20.02.2024 164 0
Paylaş

Apsiyon, site yöneticileri ve sakinlerine yönelik yapay zeka destekli sohbet botları ADA ve ASYA'yı geliştirdi.

Bulut tabanlı site yönetim platformu Apsiyon, ADA ve ASYA adını verdiği yapay zeka destekli sohbet botlarını sunarak site yöneticileri ve sakinlerine daha etkin bir iletişim ve hizmet deneyimi sağlıyor. Bu dijital asistanlar, yöneticilerin idari işlerini daha kolay yönetmelerine yardımcı olurken, sakinlerin de sorularına hızlı ve doğru cevaplar almasını sağlıyor.

ASYA, site yöneticilerine, yaşam alanlarıyla ilgili kanunlar, yönetmelikler ve uygulamalar hakkında anında bilgi sağlarken, ADA ise sakinlerin ödemelerini yapmaları ve siteyle ilgili sorularını yanıtlamaları konusunda yardımcı oluyor. Kentsel dönüşüm, tapu yönetimi, aidat ödemeleri gibi birçok konuda bilgi veren bu asistanlar, site yönetimi ve sakinler arasında etkili bir iletişim köprüsü kuruyor.

ADA ve ASYA ile WhatsApp üzerinden 7/24 iletişim kurulabiliyor. Kullanıcılar, herhangi bir dilde yazılı veya sözlü olarak sorularını iletebilir ve anında yanıt alabilirler. Bu sayede, site yönetimi ve sakinler arasındaki iletişim daha hızlı ve verimli hale geliyor.

Kaynak: https://www.apsiyon.com/blog/ada-apsiyon-dijital-asistan-ile-tanisin

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın