Davision AI Tarafından Geliştirilen Yapay Zeka Asistanı Nova Tanıtıldı
Yazar: Editör 11.03.2024 114 0
Paylaş

Davision AI'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yapay zeka destekli dijital asistanı Nova tanıtıldı. Yapay zeka asistanı nisan ayında hizmete sunulacak.

Yapay zeka araçları geliştiren firmaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Çeşitli alanlarda, müşteri hizmetlerinden internet sitelerindeki yönlendirmelere kadar, yapay zeka asistanlarının kullanımı yaygınlaşıyor.

Ancak özelleştirilmiş bir yapay zeka asistanı geliştirmek oldukça zorlu bir süreçtir. Bu noktada Antalya merkezli Davision AI, farklı ihtiyaçlara yönelik özel çözümler sunabilen Nova adlı asistanını tanıttı.

Nova, bir yapay zeka asistanının yanı sıra aynı zamanda bir avatar olarak da hizmet veriyor. 100'den fazla dilde gerçek zamanlı olarak iletişim kurabilen Nova, canlı veritabanlarından anlık yanıtlar üretebiliyor. Nova'nın nisan ayında kullanıma sunulması planlanıyor.

Nova, canlı organizasyonel veritabanlarına erişerek yönlendirmelerde bulunabilecek. Nova ile farklı iletişim yöntemleriyle de etkileşime geçilebilecek. Şu anda Nova, sesli, görüntülü veya yazılı iletişim kurabiliyor. Ayrıca firmanın web sitesi üzerinden Nova ile yazılı iletişim kurmak ve yapay zeka asistanının yeteneklerini test etmek mümkün.

Nova ayrıca sosyal medya ve üçüncü taraf uygulamalarla da entegre edilebiliyor. Web, mobil ve kiosk gibi farklı platformlarda çalışabilen Nova, böylece kesintisiz destek sunabiliyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın