Digiturk, Koronavirüs nedeniyle bazı üyelerine içerikleri ücretsiz sunacak
Yazar: Editör 24.03.2020 709 0
Paylaş

Koronavirüs sebebiyle evinden çıkamayan Türk halkı için şirketler kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Digiturk, koronavirüse karşı sürdürülen #EvdeKal kampanyasına destek verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan Türk halkı için bir kampanyada Digiturk'ten geldi. Digiturk, koronavirüse karşı sürdürülen #EvdeKal kampanyasına destek vererek ertelenen spor müsabakaları başlayana kadar bazı kullanıcıları için tüm dizi, film ve spor kanallarını şifresiz bir biçimde yayınlayacağını duyurdu. Kampanya kapsamında spor müsabakaları tekrar başlayana kadar tüm dizi ve film kanallarını spor paketi üyelerine ücretsiz olarak erişime açtığını açıkladı. Digiturk'ün spor paketi üyeleri, bu süreçte platformda yer alan bir çok içeriği ücretsiz olarak seyredebilecek. Firma tarafından yapılan açıklamada mart ayı sonuna kadar eğlence içeriklerinin tamamının beIN CONNECT üzerinden tüm üyelerine ücretsiz sunulduğu belirtilerek salgın nedeniyle evde kalma süresinin uzaması durumunda ücretsiz içeriğe erişimin de süresinin uzatılabileceğini belirtildi.

Digiturk tarafından yapılan açıklamanın tamamıysa şu şekilde oldu:

"Koronavirüs salgını nedeniyle herkese evinde kalmasının tavsiye edildiği bu dönemde Digiturk, çeşitli paketlerini yükselterek üyelerinin daha fazla eğlence içeriğine erişebilmesini sağlıyor. Önümüzdeki dönemde spor karşılaşmaları yeniden başladığında Digiturk spor paketi üyeleri, ertelenen tüm karşılaşmaları izleyebilecek. beIN ayrıca Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemlere ilişkin tavsiyelerini destekliyor ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın