istegelsin, Koronavirüs kapsamında risk grubuna ücretsiz teslimat yapacak
Yazar: Editör 23.03.2020 708 0
Paylaş

Online alışveriş ve teslimat girişimi istegelsin, koronavirüsün risk grubu olan kullanıcılarına ücretsiz teslimat yapacağını açıkladı.

Koronavirüs salgınının ardından e-ticaret siteleri yoğun ile karşı karşıya kalmıştı. Bu noktada en çok operasyon ise teslimat girişimleri tarafından gerçekleştiriyor. Koronavirüs önlemleri neticesinde e-ticaret taleplerini karşılamak ve kullanıcıları mağdur etmemek için dağıtım kapasitesini artıran istegelsin, paketlerin teslimatlarında da maksimum hijyeni politikasını yürütüyor. Bunun yanında hayata geçirilen temassız teslimat uygulaması kapsamında teslimat ekipleri poşetleri kapıya bırakarak geri çekilip teslimatı hijyen mesafesinde gerçekleştiriyor. Araçlarını sık sık dezenfekte eden istegelsin teslimat ekiplerinin hijyeni için gerekli önlemleri aldıklarını belirterek teslimat ekiplerinin maske takarak çalıştıkları belirtiliyor.

İstegelsin risk grubu olan kullanıcılarına ücretsiz teslimat yaptığını açıkladı. istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Yaşı büyük olan, kronik hastalıkları bulunan, hamile olan tüketicilerin ve bu kişilerle ortak yaşam alanı paylaşanların da evlerinden çıkmasını sakıncalı buluyoruz. Market gibi kalabalık ortamlarda bulunmaları tehlikeli olan bu gruptaki müşterilerimize teslimatı bedava dağıttığı yaparak hem kendilerini hem de çevrelerindeki bireyleri korumak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın