EA Sports'un Yeni Serisi FC24'ün Oyuncu Sayısı Ortaya Çıktı
Yazar: Editör 10.10.2023 404 0
Paylaş

EA Sports, futbol oyunları dünyasının efsanevi serisi FIFA'nın ardından yeni bir döneme başlayarak EA Sports FC ismiyle FC 24 oyununu piyasaya sürdü ve bu hamlesiyle 11,3 milyon oyuncuya ulaştı.

FIFA serisinin sona ermesi ve EA Sports'un FC serisine geçişi, futbol oyunu hayranları arasında büyük bir merakla karşılandı. Ancak EA Sports, yeni serinin çıkışının başarısız olacağından endişeleniyordu. Ancak ilk veriler, şirketi sevindirecek türden.

EA Sports, EA Sports FC 24'ün çıkışından sadece bir hafta sonra 11,3 milyon kullanıcı tarafından satın alındığını duyurdu.

EA Sports yetkilisi yaptığı açıklamada, "Milyonlarca oyuncumuzu uzun bir aradan sonra tekrar karşılamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Ayrıca, FC 24'teki yeni oyuncu sayısının yıldan yıla neredeyse yüzde 20 arttığını görmek, futbol tutkunlarının FC serisine katılma isteğini gösteriyor. EA Sports FC aracılığıyla dünya çapında büyük bir futbol topluluğu oluşturuyoruz ve bu yolculuk yeni başlıyor" dedi.

FIFA ve PES (Pro Evolution Soccer) çekişmesinin artık tarih olduğu bir dönemde, futbol oyunu tutkunları bu değişikliğe alışmaya çalışıyorlar. EA Sports, FIFA ile geçmişteki ortaklığının izlerini silmeye başladı ve eski FIFA oyunlarını dijital mağazalardan kaldırdı.

Ayrıca, PlayStation verileri, EA FC 24'ün yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor. Eylül ayında PlayStation 5 için en çok indirilen oyunlar listesinin başında EA FC 24 yer alıyor. Oyun, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformlarında oynanabilir durumda.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın