Gear S3 için kritik batarya güncelleştirmesi yayınlandı!
Yazar: Editör 21.11.2018 911 0
Paylaş

Samsung, IFA 2016 fuarında tanıtımını gerçekleştirdikten sonra kullanıcılar ile buluşturduğu, Samsung Gear S3 Classic ve Frontier akıllı saatleri için geçtiğimiz yıl Kasım ayında yayınladığı güncelleme ile Tizen 3.0‘ı kullanıma sunmuştu.

Tizen 3.0 sürümü, Gear S3 serisini çok daha işlevsel bir hale getirdi. Özel mod ile 40 güne kadar pil ömrü iddiasıyla yayınlanan bu sürümde pil tüketim sorunu ortaya çıksa da, bu kısa bir süre sonra yayınlanan güncelleştirme ile çözülmüştü.

Ancak, Tizen 3.0 sonrasında saat sürekli pil sorunları ile gündeme gelmeye devam etti. Bu kapsamda yayınlanan güncelleştirmelere bir yenisi daha eklendi.

Frontier modeli için yayınlanan R760XXU2CRK2 sürüm numaralı güncelleme 10.17 MB boyutunda. Bu güncelleme ile birlikte bazı kullanıcıların yaşadığı pilin bir anda bitme sorunu giderilirken, Galaxy App Store daha iyi hale getiriliyor.

Bunun yanı sıra güncelleştirme ile hata düzeltmeleri ve performansı artırmayı hedefleyen iyileştirmeler sunuluyor. Güncelleme uyarısı almadıysanız, Samsung Gear uygulaması ile Gear S3 için yayınlanan güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın