Getir, Avrupa Operasyonlarında Uber Eats İle İşbirliği Yapacak
Yazar: Editör 28.09.2023 413 0
Paylaş

Uber Eats ve Getir, Avrupa genelinde yeni bir işbirliği anlaşması imzalayarak işbirliği yapacaklar.

Uber Eats, Avrupa'daki market ağını genişletmek amacıyla Getir ile yeni bir işbirliği anlaşması yapmıştır. Bu işbirliği sayesinde Birleşik Krallık'taki Uber Eats müşterileri, Getir'in 2000'den fazla bakkal ve market ürününe erişebilecekler.

Bu işbirliğinin yakın gelecekte Almanya ve Hollanda gibi diğer Avrupa pazarlarına da yayılması planlanmaktadır. Getir, geçen yıl satın aldığı Gorillas altyapısını kullanarak Uber Eats üzerinden verilen siparişleri teslim etmeyi sağlayacak.

Bu yeni anlaşma, Uber Eats ve Getir'in market sektöründeki büyümeyi hedefleyen bir adımıdır. Uber Eats, bu işbirliği ile Avrupa'nın önde gelen pazarlarında market teslimatı seçeneklerini genişletebileceğini belirtmektedir.

Uber Eats şu anda Birleşik Krallık'taki bazı zincir marketlerle işbirliği yapmaktadır. Ancak Getir'in hızlı teslimat ağına erişmesi, müşterilerin siparişlerini hızla alabilmelerini sağlayacak bir avantaj sunacaktır.

Öte yandan Getir, bu işbirliğini Uber Eats'in geniş kullanıcı tabanından yararlanmak ve müşteri erişimini artırmak için bir fırsat olarak görmektedir. İki şirketin yöneticileri, teslimat kapasitelerini birleştirmenin çeşitli avantajlar sunacağını vurgulamaktadır.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın