Google, Çeviri hizmetinde önemli bir değişikliğe gidiyor
Yazar: Editör 25.02.2020 668 0
Paylaş

Teknoloji konusunda bayrak taşıyıcısı olan Amerika merkezli Google, birçok sağladığı servis ile günlük hayatımızda büyük bir yer tutuyor. Bu servislerin en çok kullanılanlarından birisi de Google Translate.

Harita,Mail,Translate gibi birçok farklı hizmeti beraberinde barındıran Google, sanal dünyada hakimiyetini artık kanıtlamış bir dünya markası. Google, günlük hayatımıza dokunan birçok servisi ile internet ortamının öncüsü konumunda. Bu servislerin en çok kullanılanlarından bir tanesi de Google Translate. Onlarca farklı dilde anlık çeviri hizmeti veren Google Translate artık hayatımızın bir parçası durumunda.

Google, Çeviri hizmetiyle ilgili değişikliğe gidiyor. Google’ın Çeviri hizmetinde kullanıcılarına sunacağı yeni ‘Geçmiş’ özelliğinden yalnızca Google hesabı ile oturum açan kullanıcılar faydalanılabilecek. Ayrıca Google'ın yapacağı bu güncellemeden sonra kullanıcıların eski arama geçmişleri de silinecek. Daha önce yapılan çeviriler, dil eşleştirme ve mobil uygulamalardan yapılan sorgulamalar Google hesabıyla oturum açılmadan geçmişe kaydoluyordu.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın