Realme, Yeni akıllı bilekliği Realme Band'ı tanıtacağı tarihi açıkladı
Yazar: Editör 25.02.2020 754 0
Paylaş

Son yıllarda teknoloji markalarının Amerika'yla beraber Çin merkezli firmalar olduğunu görüyoruz. Çin'in teknoloji konusundaki yatırımları artık markalaşma adına kendini günden güne hissettiriyor. Yükselişini sürdüren bu firmalardan bir tanesi de Realme.

Çin merkezli teknoloji üreticisi Realme yeni teknolojik ürünlerini gün yüzüne çıkarmaya başladı. Bunun son örneği ise Realme Band oldu. Şirketin CEO'su tarafından yapılan paylaşımla akıllı bilekliğin tasarımı da gün yüzüne çıktı ve tanıtım tarihi de netleşti. Realme'nin CEO'su Madhav Sheth’in Twitter hesabındaki paylaşımında Realme Band'ın Sarı ve siyah renklerin öne çıktığı gözüküyor. Sheth'in paylaşımında ayrıca Realme Band akıllı bileklik tanıtımının 5 Mart 2020'de olacağı da gözüküyor. Paylaşılan resimde Realme Band'ın ekran arayüzünde saat, adımsayar, pil yüzdesi ve bağlandığı telefon hakkında bazı bilgiler barındırıyor.

Realme'nin önümüzdeki dönemde akıllı ev ürünleri,akıllı televizyonlar,robot süpürge gibi hayatımızı kolaylaştıracak pek çok teknoloji ürününü tanıtacağını söyleyebiliriz.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın