Google Drive, Play Store'da Google'ın en çok indirilen uygulamaları arasına girmeyi başardı
Yazar: Editör 30.12.2019 750 0
Paylaş

Google'ın kullanıcıların hayatlarını daha kolay bir hale getirmek için sunmakta olduğu uygulamalar beklentileri karşılamaya devam ediyor. Google Drive uygulaması da kullanıcılar tarafından büyük ölçüde kabul gördü ve 5 milyar indirilme sayısına ulaşan 10 uygulama arasına girmeyi başardı.

Google’ın internet kullanıcılarına sunduğu ürünler için ekstra bir tanıtıma ihtiyacı yok. YouTube ve Haritalar gibi Google’ın piyasaya sürdüğü nerdeyse bütün uygulamalar kullanıcıları tatmin etmeyi başarıyor. Google'ın kullanıcılarına sunmakta olduğu Google Drive uygulaması da beklentileri aşmayı başardı.

Tek bir yerden verileri kaydetmeyi mümkün kılan onlarca platform sunulmuş durumda ve bunların içinden Google Drive, bu işi olabildiğince kolay bir hale getiriyor. Sahip olduğunuz kişisel verileri çevrimiçi bir uygulamaya emanet etmek pek de güvenilir gibi gözükmeyebilir ancak Google, müşterilerinin aklındaki soru işaretlerini sıfıra indirmek için son hız çalışmaya devam ediyor.

5 milyar indirilmeye ulaşan uygulamalar:

Google Drive ilk defa piyasaya çıktığında da çok büyük ilgi toplamıştı. Herkes bu uygulamanın gelecek vadettiği konusunda hemfikirdi. Fakat kimse Google Drive’ın gelecekte 5 milyar indirilme sayısına ulaşacağını aklından geçirmemişti. Google Play Store’da yer alan ve 5 milyar indirilme sayısını geçen uygulamalar, sadece herkes tarafından kabul edilen son sınıf uygulamalardan oluşuyor. Google Drive da bu listedeki yerini almayı başardı. Listede yer alan diğer uygulamalara örnek olarak Gmail, Facebook ve Chrome gösterilebilir.

Kaynak : https://www.webtekno.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın