Amazon Türkiye, İade politikasını müşteri deneyimini artırmak üzere güncelledi
Yazar: Editör 30.12.2019 744 0
Paylaş

Müşteri deneyimini iyileştirmek için bir iade politikasını uygulamaya geçiren Amazon.com.tr, iade süreleri uzattığını duyurdu. Bu kapsamda, 8 Ocak’a kadar verilen siparişlerde iade süresi, 8Şubat gün bitimine kadar uzatıldı. Amazon.com.tr’nin satıcısı olduğu ve direk olarak Amazon.com.tr tarafından gönderilen ürünlerde geçerli politika, müşterilere ürün iadesi konusunda esneklik tanımayı amaçlıyor.

Bu arada Amazon.com.tr’nin bu hizmetinin, 11 Kasım’dan bugüne dek satın alınan, Amazon.com.tr'nin satıcısı olduğu ve direk olarak Amazon.com.tr tarafından gönderilen ürünleri de kapsayacak. Şirketin yayına aldığı bu yeni politika kapsamında, ürünler 8 Şubat gece yarısından önce iade edilebilecek. 8 Ocak 2020 tarihinden sonra gönderilen ürünlerde ise 30 günlük standart iade politikası uygulaması yapılacak.

Geçen yıl ülkemizde resmen hizmet sunmaya başlayan Amazon Türkiye'nin, "Beklenen Cuma 2019" ismi ile Kara Cuma indirimleri sunduğunu belirtelim. Kampanya süresince % 70'e varan indirimler sunmayı amaçlayan Amazon Türkiye'nin Black Friday indirimleri, Aralık ayının ilk günlerine kadar sürmüştü.

Amazon Türkiye’nin müşteri deneyimini iyileştirmek adına, yalnızca e-ticaret sürecini değil, operasyonel süreci de göz önünde bulundurması farklılığını ortayaya koyuyor

Kaynak : https://webrazzi.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın