Google, Korona virüs nedeniyle Chrome'un geliştirmesine ara verdi
Yazar: Editör 19.03.2020 685 0
Paylaş

Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan Korona Virüs salgını neredeyse tüm ülkeler alarma geçmiş durumda. Buna bağlı olarak global firmalar başta olmak üzere de dev teknoloji firmaları da önlemlerini almış durumda. Google'da virüse karşı önlemlerini alan teknoloji devlerinden.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm dengeleri değiştirdi. İnsanların sosyal hayatı kısıtlandı, şirketler, uzaktan çalışmaya geçti. Bu durum geçici olarak hayatın aksamasına , şirketlerin üretiminin aksamasına neden oluyor. Bu durum ise bir çok firmanın farklı kararlar almasına neden oldu. Google'da aldığı son kararla Chrome tarayıcısının geliştirilmesini geçici olarak durdurma kararı aldı. Chrome konusunda geliştirme planlarını askıya alan Google yeni Chrome sürümünün bu dönemde yayınlanmayacağını belirtti.

Google'ın resmi developers twitter sayfasından “Düzenlenmiş çalışma programı sebebiyle, yaklaşan Chrome ve Chrome OS sürümlerini duraklatıyoruz. Amacımız, bu durumun herkes için istikrarlı, güvenli ve güvenilir olmaya devam etmelerini sağlamak. Chrome 80'e ilave edilecek güvenlikle ilgili güncellemelere öncelik vereceğiz.” şeklinde açıklama yapıldı.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın