Google Pixel Watch bekleyenlere kötü haber!
Yazar: Editör 01.09.2018 995 0
Paylaş

Google tarafından Ekim ayının başında düzenlenecek olan etkinlikte, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinin yanı sıra tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenen bir diğer ürün, Google Pixel Watch. Ancak, bu konuda kötü haber Google’dan geldi.

TomsGuide’a konuşan bir Google mühendisi, şirketin Ekim ayında yeni akıllı saatini tanıtmak gibi bir planının olmadığını, en azından ertelendiğini açıkladı. Buna gerekçe olarak ise Wear OS işletim sistemine odaklanılacağı gösteriliyor.

Google Pixel Watch bu yıl tanıtılmayacak!

Geçtiğimiz günlerde Wear OS’un arayüzünü yenileyen Google, henüz kendi akıllı saatini tanıtmak istemiyor. En büyük nedeni ise kullanıcıların farklı ihtiyaçlarının olması. Örneğin, fitness tutkunları için geliştirilen bir akıllı saat ile günlük kullanımda şık görünmesi istenilen akıllı saat arasında önemli farklar bulunuyor.

Tasarımın yenilenmesi ile Wear OS için ikinci hedef pil ömrünü artırmak. Bunun için gelecek yılın başında yeni bir güncelleme yayınlanması ve Android‘de bulunan Doze modu benzeri sistem ile pil ömrünün artırılması bekleniyor.

Özetle, şu anda Wear OS işletim sistemini kullanan üreticilere yardım etmeye odaklanan Google’dan bu yıl içerisinde herhangi bir akıllı saat gelmeyecek.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın