Huawei Türkiye’deki ikinci deneyim mağazasını İstinyePark’ta açıyor
Yazar: Editör 01.04.2019 878 0
Paylaş

Türkiye’deki ikinci Huawei Deneyim Mağazası, 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul İstinyePark’ta hizmete giriyor.

Geçtiğimiz şubat ayında İzmir’de açılan Türkiye’nin ilk Huawei Deneyim Mağazası’nı takip edecek olan İstanbul’daki ikinci mağazanın açılacağı tarih netleşti. Türkiye’deki ikinci Huawei Deneyim Mağazası, 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul İstinyePark’ta hizmete giriyor.

Deneyim Mağazası’ndan Huawei’nin yeni akıllı modelleri olan P30 ve P30 Pro alan herkese Watch GT akıllı saat hediye ediliyor. Ayrıca satın alma sırasında HUAWEI HiCare üzerinden kayıt yaptıran kullanıcılar, 3 ay süreli ekran garantisi elde ediyor. Huawei Deneyim Mağazası’nın açılışına özel olarak ayrıca diğer tüm ürünlerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Huawei P30 Pro ve P30 Türkiye fiyatları belli oldu

Huawei P30 Pro, Türkiye’de 6GB RAM-28GB depolama kapasitesi ve 8GB RAM – 256GB depolama kapasitesi olmak üzere iki versiyon olarak tüketiciyle buluşuyor.

P30 Pro, 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone operatör kanallarının yanı sıra perakende ve online satış noktalarında 6.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 7999 TL ödemesi gerekiyor.

P30 ise 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone operatör kanallarının yanı sıra perakende ve online satış noktalarında 5.699 TL fiyatı ile satışta olacak.

Kaynak : https://digitalage.com.tr

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın