Instagram, Başka Kişilerin Paylaşımlarına Kendi İçeriklerinin Eklenebileceği Özellik Geliştiriyor
Yazar: Editör 31.10.2023 288 0
Paylaş

Instagram, işbirliği özelliklerine yeni bir katkı yapma aşamasında. Bu yeni özellik, kullanıcılara başkalarının gönderilerine kendi içeriklerini ekleyebilme imkanı sunacak. Sosyal medya platformları genellikle reklamlardan gelir elde ederler ve Instagram da reklam gelirlerini artırmak için çabalarını sürdüren öncü platformlardan biridir. Bu hedefle, yeni bir işbirliği özelliğini test etmeye başlamışlardır.

Instagram'ın bu yeni özelliği hakkında bilgi veren CEO Adam Mosseri'ye göre, kullanıcılar ve kuruluşlar, diğer kullanıcıların gönderilerine fotoğraf veya video ekleyebilecekler. Özellikle karusel gönderileri olarak adlandırılan kaydırmalı gönderilerde, gönderiyi oluşturan kişi, diğerlerinin görsel içerik eklemesine izin verebilecek.

Eğer bir gönderi işbirliğine açıksa, diğer kullanıcılar "Gönderiye ekle" düğmesini kullanarak gönderiye içerik ekleyebilecekler. Örneğin, bir doğum günü partisi gönderisi yaptınız ve arkadaşlarınız kendi çektikleri videoları ve fotoğrafları gönderinize ekleyebilecekler.

Ancak bu görseller otomatik olarak eklenmeyecek. Gönderi sahibi, eklenen tüm içeriği görebilecek ve hangi görsellerin eklenip eklenmeyeceğine karar verebilecektir. Bu sayede yeni özelliğin istenmeyen şekillerde kullanılmasının da önüne geçilmiş olacak.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın