Instagram, Birçok kullanıcının eleştirdiği akış konusunda iki yeni özelliği kullanıma açıyor
Yazar: Editör 24.03.2022 416 0
Paylaş

Dünyanın en fazla kullanılan resim ve kısa video paylaşım platformlarından Instagram uzun süredir kullanıcıların talep ettiği özelliği geri getiriyor.

Popüler sosyal medya platformu Instagram kullanıcıların özellikle talep ettiği eski özelliği kronolojik sıralama özelliğini geri getiriyor. Akış içerisinde uzun süredir yeniden eskiye doğru bir akış görüntüleme bulunmuyor ve bu durum kullanıcılar tarafından eleştiriliyordu. Sıralama kullanıcıların yeni eski paylaşımlarını diğer Instagram kullanıcılarının karşısına getiriyor bu durumda kullanıcıların tepkisini çekiyordu.

Instagram sözcüsü Seine Kim tarafından yapılan açıklamada Instagram tarafından akış konusunda yeni modların getirileceğini bu modların “Takip Edilenler” ve “Favoriler” olarak adlandırıldığını bildirdi. Yapılan açıklamalarda bu iki akış özelliği ile kullanıcıların görmek istedikleri akışa göre görüntüleme sağlayabilecekleri iletildi. Kim’in açıklamasının satır arasında ise Takip Edilenler modunda kullanıcılar güncelden geriye doğru akışı görüntüleyebilecekken, Favoriler modunda ise kişiye özel bir akış takip edebileceğini belirtti.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın