Instagram, Hikayeyi belli kişilerden gizleme özelliği üzerinde çalışıyor
Yazar: Editör 18.03.2020 677 0
Paylaş

Popüler paylaşım uygulaması Instagram özelliklerine yenilerini katmaya devam ediyor. Kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri bir özelliğin ise yakın zamanda kullanıma sunulması bekleniyor.

Sosyal medya uygulamalarından Instagram son dönemde oldukça kullanışlı özelliklerini teker teker kullanıma almaya başlamıştı. Instagram son olarak kullanıcılarının uzun zamandır bekledikleri hikayelerin belli kişilerden gizlenmesi özelliği konusunda da test çalışmasını sürdürüyor. Bu özelliğin devreye alınmasının ardından kullanıcılar Instagram hikayesini belli kişilerden gizleme olanağına sahip olacak. Instagram hikayesini belli kişilerden gizleme özelliği, hâlbuki şu an için yakın arkadaş özelliği ile belli bir seviyede kullanılabilse de bu özelliğin devreye alınması sonrası çok daha kolay şekilde istenen gerçekleştirilebilecek.

Jane Manchun Wong isimli Twitter kullanıcısı, bu özelliğin test aşamasında olduğunu belirtse de Instagram yetkililerinden özelliğin ne zaman devreye alınacağına dair bir açıklama bulunmuyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın