Instagram, İçerik Üreticisi Pazar Yeri Özelliğini Türkiye’de Kullanıma Açtı
Yazar: Editör 14.05.2024 168 0
Paylaş

Instagram, içerik üreticilerinin markalarla bağlantı kurup iş birliği yapmasını sağlayan "İçerik Üreticisi Pazar Yeri" özelliğini Türkiye dahil 10 yeni ülkede daha kullanıma sundu.

Meta'nın sahibi olduğu Instagram, 2022 yılında "İçerik Üreticisi Pazar Yeri" adını verdiği yeni bir özellik tanıtmıştı. Bu yenilik, içerik üreticilerinin ücretli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırmayı hedefliyordu. İlk olarak ABD'de kullanıma sunulan bu özellik, geçtiğimiz Şubat ayında birkaç ülkeye daha eklenmişti.

Şimdi ise dev platform, "İçerik Üreticisi Pazar Yeri" özelliğini 10 yeni ülkeye daha genişlettiğini duyurdu. Bu ülkeler arasında Türkiye'nin yanı sıra Güney Kore, Almanya, Hollanda, İspanya, Fransa, Meksika, Arjantin ve Endonezya da bulunuyor. Bu özellik sayesinde bu ülkelerdeki kullanıcılar da pazar yerinden faydalanabilecek.

İçerik Üreticisi Pazar Yeri, yalnızca içerik üreticisi ve işletme hesaplarına özel bir hizmet olarak sunuluyor. Normal kullanıcı hesapları bu özellikten yararlanamıyor. Bu pazar yeri, içerik üreticilerinin markalarla daha kolay bağlantı kurmasını sağlayarak, iş birliği fırsatlarını artırmayı amaçlıyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın