Microsoft, Teams'de Planlayıcı Özelliği Kullanıma Açtı
Yazar: Editör 14.03.2024 161 0
Paylaş

Microsoft Teams, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için yeni bir özellik olan Planlayıcı sekmesini sunarak gündeme geldi.

Microsoft Teams, sevilen bir video konferans platformu olarak tanınıyor ve yeni özellikleriyle kullanıcılarının taleplerini karşılamaya devam ediyor. Planlayıcı sekmesi, günlük aktivitelerini düzenlemek isteyen kullanıcılar için pratik bir çözüm sunuyor ve bu sayede kullanıcılar işlerine daha fazla odaklanabiliyorlar.

Planlayıcı, Teams kullanıcılarına gün içinde planladıkları aktiviteleri tek bir sayfada görme ve notlar alabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca, saati gelen aktiviteler için alarm özelliği de bulunuyor. Bu özellikler özellikle beyaz yakalılar ve öğrenciler gibi yoğun bir kullanıcı kitlesi için büyük bir konfor sağlayacak.

Güncelleme şu anda birçok kullanıcının erişimine açık olsa da, tam olarak son halini alması biraz daha zaman alabilir.

Planlayıcı özelliğini kullanmak için ekstra bir ücret talep edilmezken, Teams içinde bulunan yapay zekalı Copilot desteğini deneyimlemek isteyenlerin aylık 30 dolar gibi bir ücret ödemesi gerekiyor. Ayrıca, Microsoft'un Planlayıcı'ya sürekli olarak yeni fonksiyonlar ekleyebileceği unutulmamalıdır. Tüm bu özelliklerin kullanıcılar için çekici olabileceği düşünülse de, son karar tabii ki kullanıcılara aittir.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın