Microsoft, Xbox Dijital Sürüm Konusunda Çalışmasını Sürdürüyor!
Yazar: Editör 26.02.2024 150 0
Paylaş

Microsoft'un yeni hamlesiyle Xbox Series X için tamamen dijital bir sürümün piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Bu yeni versiyonun, Blu-ray disk sürücüsü olmayacak ve daha uygun bir fiyatla sunulması bekleniyor.

İddialara göre, Microsoft bu yaz içinde Xbox Series X'in tamamen dijital sürümünü tanıtabilir. Yeni konsol, standart modele göre daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekecek ve oyunseverlere alternatif bir seçenek sunacak.

Proje adı "Project Brooklin" olan bu yeni versiyonun tasarımında bazı değişiklikler yapılması bekleniyor. Önceki sızıntılar, silindirik bir yapıya işaret etmişti. Yenilenen modelin, güç tüketimini azaltarak yüzde 15'e varan bir enerji tasarrufu sağlayacağı belirtiliyor ve düşük güç bekleme modunu sunacak.

Microsoft'un, yeni tamamen dijital Xbox Series X'te 2 TB depolama seçeneği ve bir adet USB Type-C bağlantı noktası sunması bekleniyor. Bu da kullanıcıların oyunları daha kolay bir şekilde arşivlemesine olanak tanıyacak.

En dikkat çekici noktalardan biri ise fiyat olacak. İddialara göre, tamamen dijital Series X, standart modele göre daha düşük bir fiyatla satılacak ve oyunseverlere daha uygun bir seçenek sunacak.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın