Mükellef, Boğaziçi Ventures Liderliğindeki Seri A Öncesi Yatırım Turunda 20 Milyon Dolarlık Değerlemeye Ulaştı
Yazar: Editör 04.06.2024 179 0
Paylaş

Girişimcilere ve işletmelere vergi süreçlerinden şirket kuruluşuna kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunan Mükellef, 2022 yılının Nisan ayında 20 milyon dolarlık değerleme üzerinden 1 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurmuştu. Şimdi ise Mükellef, ikinci yatırımını aldığını açıkladı. Bu yatırım, Boğaziçi Ventures liderliğindeki seri A öncesi köprü yatırım turunda gerçekleşti ve diğer katılımcılar arasında APY Ventures, 3dots, Sistem Global, ANKA Ventures ve Finberg gibi önemli isimler yer aldı.

Mükellef, aldığı yeni yatırımı ürün ve teknoloji geliştirme çalışmalarının yanı sıra global genişleme hedefleri için de kullanacak. ABD, İngiltere ve Türkiye gibi ülkelerde faaliyet göstermek isteyen mikro ve KOBİ ölçekli işletmelere yönelik online bir platform sunan Mükellef, 2022'de Workhy markası altında uluslararası pazarda da faaliyet göstermeye başladı.

Mükellef Kurucu Ortağı ve CEO'su Kenan Açıkelli, Nisan 2022'de aldıkları yatırımın ardından hızla yurt dışında da büyümeye başladıklarını ve hem Mükellef hem de Workhy markalarıyla müşteri sayılarını ve gelirlerini her yıl 3 kat artırdıklarını belirtti. Şu anda 140'dan fazla ülkeden 140 binden fazla üyeye sahip olduklarını da ekledi.

Kaynak : https://webrazzi.com/2024/06/03/mukellef-20-milyon-dolar-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi/

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın