Paket Taxi, Yeni yatırım turunda Migros'tan yatırım aldı
Yazar: Editör 01.11.2019 1182 0
Paylaş

Paket Taxi, ülkemizin önemli market zincirlerinden olan Migros'tan yatırım aldı.

Migros ile birlikte üst düzey yöneticilerden oluşan bir grup yatırıma dahil oldu.Uzun zamandır Paket Taxi ile Migros arasında bir yatırım anlaşması yapılacağı ile ilgili duyumlar alınıyordu. Bugün aldığımız bilgilere göre imzalar atıldı ve Paket Taxi yatırım aldı. Alınan bilgilere göre Paket Taxi, Migros ve Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından oluşan üst düzey yöneticilerden yatırım aldı.

Migros'un Paket Taxi'ye yatırım yapması sürpriz değil. Geçtiğimiz Şubat ayında Migros Hemen platformu ile karşımıza çıkan Migros, servisinin kurye tarafında Paket Taxi ile çalışıyordu. Alınan bilgilere göre yapılan anlaşmaların sonucunca Paket Taxi'nin yüzde 25'i Migros'a, yüzde 35'i ise diğer yatırımcılara satıldı. Kısacası toplamda Paket Taxi'nin yüzde 60'ı satılmış oldu.

Raşit Emir Süer ve Serkan Can yönetici pozisyonunda görevlerine devam edecek

Yapılan yatırımın ardında Paket Taxi'nin kurucuları konumunda olan Raşit Emir Süer ve Serkan Can'nın yönetici pozisyonunda devam edeceklerini de ekleyelim. Son olarak Paket Taxi'nin kısa zaman önce 8 yeni ilde hizmet vermeye başladığını da belirtelim. Bu şehirler arasında Muğla, Kayseri, Gaziantep, Edirne, Kars, Ordu ve Giresun bulunuyor. Antalya ve İzmir şehirlerinde ise bir ay sonra hizmet vermeye başlanacak.

Kaynak : https://webrazzi.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın