Samsung S24'ün Yapay Zeka Uygulamalarının Detayları Ortaya Çıktı
Yazar: Editör 31.01.2024 163 0
Paylaş

Samsung'un yeni Galaxy S24 Ultra modelini test ederken, tüm Galaxy AI özelliklerinin faydalı olmadığını söylemek mümkün, ancak bu araçlar benim için en dikkat çekici olanlar arasında yer aldı.

Galaxy S24 serisi, yeni bir telefonun sahip olması beklenen birçok güncellemeyi içeriyor, bunlar arasında daha hızlı bir işlemci, Ultra modelinde daha keskin bir zoom kamerası ve düzenli ve Plus versiyonlarında daha büyük piller bulunuyor.

Ancak geçen yılki telefonlarla karşılaştırıldığında muhtemelen en heyecan verici değişiklik, Galaxy AI olarak adlandırılan ve eğitim verilerine dayalı olarak istendiğinde içerik veya yanıtlar oluşturabilen bir yapay zeka tarafından desteklenen yeni özellikler koleksiyonunu ifade eden genel bir terimdir.

Galaxy AI'nın Galaxy S24 üzerinde çalıştığını göreceğiniz en büyük alanlar, fotoğraf düzenleme özellikleri, dil çeviri yetenekleri ve ekrandaki bir nesneyi daire içine alarak sadece bu nesne etrafında bir Google araması başlatmanıza izin veren Circle to Search adlı yeni bir özelliktir.

Yaklaşık bir haftalık Galaxy S24 Ultra kullanım deneyiminden sonra her Galaxy AI özelliğinin hemen hemen faydalı hissettirmediği fark ediliyor. Ancak Circle to Search ve Samsung'un anlık dil çevirisi gibi diğer araçlar, yapay zeka etrafında oluşan hype'ın arkasında vaatler olduğunu gösteriyor.

Galaxy AI, 31 Ocak'ta piyasaya çıkacak olan üç yeni Galaxy S24 telefonunun tamamında kullanılabilir olacak ve ayrıca daha sonra Galaxy S23 serisine de gelecek.

Kaynak : https://www.cnet.com/tech/mobile/best-galaxy-ai-features-on-the-galaxy-s24-circle-to-search-chat-assist-and-more/

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın