Spotify'dan Premium abonelik için yeni yıla özel indirim!
Yazar: Editör 24.12.2019 716 0
Paylaş

Dünyanın bir numaralı dijital müzik platformu Spotify, yeni yıla girmeye hazırlandığımız günlerde yeni kampanyasını duyurdu.

200 milyonu aşkın abonesiyle dikkat çeken Spotify, Premium abonelerinin sayısını artırmak ve bu tecrübesi dinleyicilerle paylaşmak için yeni bir kampanya başlattı. Şirket, Premium aboneliğe geçiş yapanlardan ilk üç ay daha düşük bir ücret talep edecek. Normalde 3 ay için 53.97 TL ödemek durumunda olan kullanıcılar, kampanya kapsamında 17.99 TL ödeyecek. Yani yaklaşık % 77 oranında bir indirim söz konusu.

Ancak bu indirimden herkes faydalanamayacak. Spotify'ın bu kampanyayla amacı ilk defa Premium aboneliğe geçiş yapacakları teşvik etmek. Halihazırda Premium üyeliği olan ve kampanyaya katılmak için üyeliğini iptal edenler veya daha önce Premium abonelikten yararlanmış olanlar bu kampanyaya dahil olamayacak.

Spotify tarafından duyurulan yeni teklif ile akıllara gelen soru ise şu: Spotify öğrenci hesabına geçmek mi yoksa 3 aylık kullanım mı daha uygun fiyata sahip? Kullanıcılar öğrenci olduklarını doğruladığında Spotify Premium’u aylık sekiz.99 TL‘ye kullanıyor. Ancak 3 aylık tasarruf olanağı öğrenci hesabı için bulunmuyor. Yani indirim, standart Premium üyelerini kapsıyor.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın