Threads'e Gelecek Özellikler Sızdırıldı
Yazar: Editör 17.07.2023 230 0
Paylaş

Threads'e gelecek olan yeni özelliklerin yanlışlıkla sızdırıldığı ortaya çıktı! Meta'nın Twitter rakibi platformu Threads'in beklenenden önce gelecek özellikleri ve detayları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Threads, bir sonraki güncelleme ile birlikte DM özelliğine kavuşacak. Platform, kısa bir süre içinde 100 milyon kullanıcıya ulaşmasına rağmen bazı eksiklikler bulunuyordu. Keşfet özelliği ve DM mesajları gibi eksiklikler, kullanıcıların canını sıkan problemler arasında yer alıyordu.

Sızdırılan rapora göre, yeni özellikler arasında DM özelliği de bulunuyor. İlginç bir şekilde, Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri daha önce Threads'e DM özelliğinin gelmeyeceğini ve kullanıcıların Instagram üzerindeki DM'leri kullanmaları gerektiğini belirtmişti. Ancak sızan bilgilere göre DM özelliği Threads'e gelecek.

Rapor ayrıca, Trend Topic bölümü ve gelişmiş arama yapma kutucuğu gibi diğer özelliklerin de geleceğini ortaya koyuyor. Bu da Threads'in Twitter'ın tüm özelliklerini bünyesinde barındırmaya çalıştığını gösteriyor.

Threads'in bu yeni özelliklerle Twitter'a karşı ne kadar başarılı olacağı ise ilerleyen günlerde netleşecek. Ancak uzmanlara göre, her iki platformun da stabil bir şekilde kullanılmaya devam ederek belirli bir kullanıcı kitlesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Siz Threads'in yeni özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın