Türkiye İş Bankası, Sanal Pos ve mobil ödeme çözümleri sunan Moka'yı satın aldı
Yazar: Editör 29.07.2020 1013 0
Paylaş

Sanal POS, mobil ödeme ve fatura ödeme sistemleri sunan bir girişim Moka Ödeme Sistemlerini, Türkiye İş Bankası satın aldı.

Türkiye İş Bankası’nın KAP’a yaptığı açıklama ile ortaya çıkan satınalma işlemi ile mobil ödeme,sanal pos ve fatura ödeme sistemleri konusundaki girişim Moka Ödeme Sistemleri, İş Bankası’na katılıyor.Girişimin özellikle MokaPOS çözümüyle sanal POS altyapısı kullanarak KOBİ’lerin tüm banka kartlarından ödeme almalarını sağladığını da belirtelim. Yapılan anlaşma çerçevesinde Türkiye İş Bankası’nın bu satınalma kapsamında 3,8 milyon dolar ödeyeceğini de aktaralım. KAP bildirimi için tıklayın

Türkiye İş Bankası tarafından KAP'a yapılan açıklamanın tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.'nin %100 oranında payının 3,8 milyon ABD Doları bedelle Bankamızca satın alınması, söz konusu satın alma işlemine ilişkin olarak mevcut ortaklarla pay alım sözleşmesi dahil olmak üzere ilgili dokümanların imzalanması, satın almaya ilişkin gerekli başvuruların yapılması, yasal izinlerin alınması ve diğer tüm işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın