WhatsApp, Android Platformu İçin Çoklu Hesap Özelliğini Test Ediyor
Yazar: Editör 05.09.2023 232 0
Paylaş

Dünyanın en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma hizmetlerinden biri olan WhatsApp için "çoklu hesap" özelliği yakın bir zamanda sunulacak gibi görünüyor. İlk olarak WABetaInfo tarafından keşfedilen bilgilere göre, WhatsApp şu anda tek bir uygulama içinde birden fazla hesabın kullanılabilmesi için sağlam bir temel oluşturuyor. Bu özellik, kullanıcıların aynı telefon üzerinde hem kişisel hem de iş WhatsApp hesapları oluşturmasına ve kullanmasına olanak tanıyacak. Bu kesinlikle büyük bir kolaylık sağlayacak olan özellik için henüz resmi bir lansman tarihi belirtilmemiş olsa da son beta sürümü üzerinden geniş çaplı testlere başlanmış durumda. Bu nedenle, bu özelliğin yakın bir gelecekte herkese sunulması bekleniyor.

Ayrıca, WhatsApp platformunda gelecekte sunulması planlanan tek yenilik bu değil. Örneğin, "IP adresi koruma" özelliği geliştirme aşamasında ve şu an Android beta sürümünde test ediliyor. Şirket, bu özelliği "Başkalarının konumunuzu tespit etmesini zorlaştırmak için bu cihazdaki aramaların WhatsApp sunucuları üzerinden güvenli bir şekilde iletilmesi" olarak tanımlıyor. Bu, çağrı kalitesini düşürebilecek bir güvenlik önlemi gibi görünse de, bu özellik, gizliliklerini önemseyen kullanıcılar için büyük bir fark yaratabilir.

Sonuç olarak, WhatsApp kullanıcılarına sunulacak olan bu yeni özellikler, platformun kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor gibi görünüyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın