WhatsApp, E- Posta İle Doğrulama Özelliğini Kullanıma Açtı
Yazar: Editör 21.11.2023 250 0
Paylaş

WhatsApp'ın iOS sürümüne yeni eklenen özellik, kullanıcılara hesap doğrulama sürecini e-posta ile gerçekleştirme imkanı sunuyor. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, daha önce Android beta sürümünde tanıtılan bu özelliği şimdi iOS kullanıcılarına sunarak güvenlik ve kullanıcı deneyimini arttırıyor.

Bu özellik, WhatsApp'ın 23.24.70 kodlu iOS sürümü ile birlikte kullanıcılara sunuluyor ve Hesap sayfası altında bulunuyor. Kullanıcılar, bu sayfada e-posta adresleri ile ilgili bir seçenek görecekler. Bu seçeneği seçen bir kullanıcı, aktif olarak kullandığı e-posta adresini girecek ve ardından WhatsApp'ın göndereceği 6 haneli doğrulama kodunu onaylayacak. Bu işlemlerle birlikte, kullanıcılar WhatsApp hesaplarına bir e-posta adresi tanımlayabilecekler.

E-posta adresini WhatsApp hesabına tanımlayan kullanıcılar, ilerleyen zamanlarda WhatsApp'a giriş yaparken e-posta ile doğrulama seçeneğini kullanabilecekler. Bu sayede, WhatsApp hesaplarının daha güvenli bir şekilde aktive edilmesine olanak tanıyan yeni bir seçenek kullanıcılara sunulmuş oluyor. Bu gelişme, WhatsApp'ın kullanıcı güvenliği ve kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik attığı adımlardan sadece biri olarak dikkat çekiyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın