Whatsapp son güncellemesiyle yeni emojilere kavuşuyor
Yazar: Editör 06.11.2019 739 0
Paylaş

WhatsApp Android kullanıcıları için beta sürümünü güncelledi. Yeni sürüm ile birlikte gelen en büyük yenilik emoji tarafında karşımıza çıkıyor. WhatsApp Android beta ile birlikte 74 yeni emoji popüler mesajlaşma uygulamasına ekleniyor.

WhatsApp, Android için parmak izi müjdesini verdi

WhatsApp cephesinden yeni bir müjde geldi. WhatsApp Android ekosisteminde parmak izi sensörünü desteklemeye başlayacak. Böylece güvenlik bir adım daha yukarı taşınacak...

WhatsApp Android beta sürümü isminden de anlaşılacağı gibi yalnızca beta programına katılan kullanıcılara hitap ediyor. Kısa süre sonra ise bu özelliklerin tüm Android cihazlara sunulacağını söyleyebiliriz. Peki, WhatsApp Android 2.19.315 beta sürümü ile gelen yenlikler neler?

Güncelleme ile 74 yeni emoji uygulamaya ekleniyor. WhatsApp 2.19.315 güncellemesi ile birlikte esneme, el sıkma, diz çökmüş insanlar, işitme ve yürüme engelliler için çeşitli yeni emojiler geliyor. Ayrıca, sarımsak, soğan, gözleme, flamingo, orangutan, uçurtma, paraşüt ve falafel gibi farklı emojiler de uygulamaya ekleniyor.

Aynı zamanda el ele tutuşan insan kombinasyonu da çoğalmış durumda. Buradaki amaç farklı ırklardan insanlara hitap etmek. Bunun için farklı ten renklerine başvurulmış diyebiliriz.

Sağlıkçılar için yeni emojiler de güncelleme ile birlikte gelenler arasında. Kan damlası, yara bandı ve steteskop gibi emojiler de artık gönderilebilir olacak.

Play Store’dan beta programına katılmak için buraya tıklayabilirsiniz. Başta da söylediğimiz gibi yakın zamanda bu güncelleme tüm kullanıcılara yayınlanacak.

Android kullanıcıları için parmak izi güncellemesi

WhatsApp, kısa süre önce parmak izi korumasını Android kullanıcıları için de aktif hale getirmişti. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar telefonlarının kilidini açsa bile WhatsApp’a giriş yapabilmek için yeniden parmak izi tarayıcısını aktif edebiliyor.

WhatsApp bunun için kullanıcıları, uygulamayı güncellemeleri konusunda uyardı. Sonrasında, Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Parmak İzi Kilidi yönlendirmelerini takip ederek özelliği aktif etmek mümkün.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın